Kanser tedavisi gören gazeteci-yazar Sevim Gözay yaşamını yitirdi
Gazeteci, yazar Sevim Gözay, bu sabah saat 07.30’da İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 48 yaşında hayatını kaybetti. Gözay’ın vefat haberini gazeteci Timur Akkurt sosyal medya hesabından, “Ah be Sevim. Canım arkadaşım, çok erken gittin aramızdan. Bitmeyen enerjin, mükemmel zekan, eşsiz dostluğun… çok eksikliğini hissedeceğiz. Nur içinde yat, seni hiç unutmayacağız” diyerek paylaştı.
Sevim Gözay kimdir?
19 Aralık 1972 doğumlu olan Sevim Gözay, 1993 yılında girdiği medya sektöründe birçok yapımda kamera arkasında çalıştı, kültür, yaşam ve medya alanlarında yıllarca içerik üretti. 2000’lerde kamera önüne geçen Gözay, ödüllü programları “Stüdyo: Sinematik Portakal” ve “Cosmopolis” ile tanınıyordu. Sevim Gözay, Kanal D, TV8, CNN Türk, ATV, Show TV, Habertürk, Sky 360, TRT kanallarında yönetmenlik, sunuculuk, moderatörlük ve jüri üyeliği yaptı.
Journo, Artful Living, Posta Kitap, Paz Edebiyat, Ot Dergi ve Rejisör dergisinde sinema, edebiyat, yaşam ve medya üzerine içerik üreten Sevim Gözay, en son Allianz Motto Müzik kanalında “Merak Ediyorum” programını sunuyordu.
HABER MERKEZİ